Om oss

Hægeland Tae Kwon Do-klubb er en nyoppstartet klubb på Hægeland. Sigbjørn, Stina, Gijs, Finn og Eirik grunnla klubben 23. januar 2017. Idéen om å starte en tae kwon do-klubb på Hægeland ble til etter at Sigbjørn lenge hadde savnet et treningstilbud som ikke innebar for mye reising frem og tilbake. Det tok ikke lang tid etter at klubben var stiftet før vi hadde en liten, men engasjert gjeng som trente jevnt og trutt to dager i uka. Sigbjørn har sort belte 2. dan, og har noen års erfaring som instruktør og styreleder i NTNUI Tae Kwon Do i Trondheim.

I forbindelse med organisering av klubben tilknyttet vi oss Taekwondo Alliance Norway (TAN) og Taekwondo Alliance Organisation. Dette samarbeidet gjør at vi skal graderes av Master Morten Sunnset Larsen fra Skedsmo Tan Gun. Gjennom dette samarbeidet er vi også under Grandmaster Sigvald Martinsen sin paraplyorganisasjon Nordic Taekwondo Hapkido Alliance (NTHA).

Klubben har også satt ned et styre som skal jobbe videre med organisering og arrangement. Styret består i dag av: Leder: Sigbjørn Lorås Hessaa, kasserer: Gijs Mans og to styremedlemmer: Finn Arvid Møller og Katharina Friese

Vi er en fersk klubb, men bare vent å se, dette er bare starten!

Sigbjørn Lorås Hessaa